Word – Excel – PowerPoint – Outlook (Office)

Office, wellicht het bekendste softwarepakket voor de PC, is uiteraard ook beschikbaar op de Mac.
Door de vele mogelijkheden die Word, Excel, PowerPoint en Outlook bieden,is het vrij eenvoudig om te verdwalen. Bovendien werken de alle Office programma’s ook nauw samen, om zo bijvoorbeeld de integratie van een spreadsheet in een Word-document te vereenvoudigen.

Er zijn voor deze Office-cursussen 3 mogelijkheden:

  1. Een basiscursus, waarbij de basisfuncties van de 4 Office programma’s toegelicht worden en Outlook als email-programma wordt ingesteld. (3 à 4 uren).
  2. Een basiscursus voor een specifiek Office programma (Word, Excel, PowerPoint of Outlook), waarbij de basisfuncties van het specifieke programma wat meer in detail behandeld worden en er oefeningen worden gemaakt. (3 uren tot 1 lesdag, aangepast aan de besproken inhoud).
  3. Een geavanceerde cursus voor een specifiek Office programma (Word, Excel, PowerPoint of Outlook), waarbij er ingegaan wordt op de tips en trucs om efficiënter met dit programma te werken en om er wat meer uit te halen. Een geavanceerde cursus veronderstelt dat de gebruiker reeds een goede basiskennis heeft. Er worden ook oefeningen voorzien. (1 tot 2 lesdagen, afhangend van de besproken inhoud).

Meer informatie of een offerte aanvragen? Contacteer ons!